Cascara Nicaragua Mierisch

Neohodnoceno
 
 

Cascara je čaj z usušených slupek kávových třešní

Cena od 96 Kč bez DPH
od 110 Kč
Kategorie Čaje
Zvolte variantu
100 g Skladem (na prodejně v Brně) (> 5 ks)
Můžeme doručit do: 23.11.2017
110 Kč
   
Cascara Nicaragua Mierisch 150 g Skladem (na prodejně v Brně) (> 5 ks)
Můžeme doručit do: 23.11.2017
160 Kč
   
200 g Skladem (na prodejně v Brně) (> 5 ks)
Můžeme doručit do: 23.11.2017
210 Kč
   
250 g Skladem (na prodejně v Brně) (> 5 ks)
Můžeme doručit do: 23.11.2017
260 Kč
   
500 g Skladem (na prodejně v Brně) (> 5 ks)
Můžeme doručit do: 23.11.2017
510 Kč
   
 

Cascara je čaj z usušených slupek kávových třešní. Ještě předtím, než se lidé naučili kávu pražit, pili ji přesně takto. V chuti této cascary najdete čerstvý pomeranč, šípky a obzvláště jemnou sladkost připomínající med. Obsahuje velké množství antioxidantů a kofeinu stejně jako filtrovaná káva. Cascara vám bude chutnat teplá i studená, například v kombinaci se šťávou z citrusů.

Tato Cascara pochází z farmy Limoncillo rodiny Mierisch, která leží v oblasti Matagalpa v Nicaragui . Rodina Mierisch patří k předním nicaragujským producentrům výběrové kávy, kde kromě odrůdy caturra pěstují i Java a Pacamara (ze které je přímo i tato cascara). Cascara je čistě přírodní, jednou sušená na slunci.  

 

Země
Nicaragua
 
Region
Matagalpa
 
Majitel
Rodina Mierisch
 
Rozloha farmy
171 ha
 
Nadmořská výška
850 - 1.150 m.n.m.
 
Odrůda
Pacamara, Natural a Washed    

 

Příprava: Příprava je jednoduchá a nejlépe se tento "čaj" připravuje ve French pressu, do kterého nasypete 30 g cascary na 1 litr vody. Zalévá se 95°C vodou, slupky se nechají 6 min louhovat a poté se mohou podávat. V chuti by měl být cítit čerstvý pomeranč, šípky a sladkost po medu. Cascara se dá připravovat i jako studený nápoj. Postup pro přípravu cascary je stejný jako u teplého, následně se nalije na led ve sklenici, může se přidat vymačkaná šťáva z citrusů a med.

Podobné produkty

Druh cascara

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.