Workshop domácí přípravy cappuccina
Naučte se připravit cappuccino ze sametově hladké mikropěny i v domácích podmínkách!
Vhodné pro úplné začátečníky
Certifikát o absolvování
|
Aktuální termíny:
27. 11. 2024 - 17:00 - 20:00
28. 11. 2024 - 17:00 - 20:00
Pro přihlášení vyberte vyhovující termín. Pokud chcete kurz koupit jako dárek, nebo si nejste jisti termínem, vyberte možnost dárkový poukaz. Poukaz má platnost 6. měsíců od data zakoupení.
Základní informace o kurzu
Workshop domácí přípravy cappuccina je tříhodinový kurz, jehož náplní je pouze praxe. Jak správně našlehat mléko? Lze udělat kvalitní mikropěnu i na malém, domácím, kávovaru? A šlo by to nějak i bez kávovaru? Na všechny otázky odpovídáme: ano, šlo!
Cena kurzu je 1.790,- na osobu a obsahuje veškerý materiál a půjčení baristické zástěry. Kurz se koná v našem kávovém školícím centru na adrese Poděbradova 6, Brno - Královo pole.
Termíny kurzů zveřejňujeme průběžně, přibližně pět týdnů dopředu. Školíme během celého roku, včetně letních prázdnin. V průběhu roku se objeví také několik víkendových termínů. Poslední kurzy tohoto roku se budou konat v prvním prosincovém týdnu.
Kurz otevíráme při účasti 2 - 4 osob. Pro skupiny 3 - 4 osob rádi uspořádáme individuální termín.
Pro koho je kurz určený
Kurz je určen pro širokou veřejnost, úplné začátečníky i pro ty, kteří již zkušenost s přípravou kávy mají. Nebudeme se věnovat nastavení mlýnku, pokud se chcete dozvědět, jak připravit co nejlepší espresso, navštivte nás workshop domácí přípravy espressa.
- jak našlehat kvalitní mikropěnu
- práce na profesionálním i domácím kávovaru
- alternativní způsoby jak našlehat mléko
Jak kurz probíhá
Kurzy pořádáme ve všední dny v podvečerních hodinách. V průběhu roku se objeví i pár víkendových termínů.
17:00 - 17:30 úvodní, technika šlehání mléka
17:30 - 19:30 základní obrázky latte artu, alternativní způsoby šlehání mléka
19:30 - 20:00 prostor pro vaše otázky a předání certifikátů
Čas ukončení kurzu se může měnit v závislosti na počtu účastníků a množství vašich dotazů.
Úvodní část
V úvodu si projdeme několik základních pravidel, jak docílit hladké mikropěny? Na co si dát pozor při výběru konviček, jaké mléko je na přípravu cappuccina nejlepší?
Praktická část
Budeme připravovat jedno cappuccino za druhým. Začneme od základů, srdíčkem, ti nejšikovnější zvládnou i další obrázky. Přípravu cappuccina si vyzkoušíme jak na domácím kávovaru značky Catler, tak na profesionálním kávovaru Victoria Arduino Black Eagle. Projdeme i několik alternativních metod, jak mléko našlehat.
Po absolvování kurzu získáte certifikát.
V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat na kurzy@penerini.cz nebo na telefonu +420 602 711 722.
Dárkové poukazy
Pro nákup dárkového poukazu vyberte mezi možnostmi "dárkový poukaz". Při výběru doručení elektronicky na e-mail se vám poukaz automaticky odešle po zaplacení kartou online. Zpracování chvíli trvá, potvrzení objednávky dorazí okamžitě, poukaz přijde v druhém e-mailu do 10 minut. Při volbě jiných způsobů dopravy vám jej zašleme fyzicky, automaticky vám však bude odeslán i v elektronické podobě.
Dárkové poukazy Vám na počkání vystavíme také na naší prodejně v Brně.
Pro přihlášení na kurz zadejte kód poukazu do pole "slevový kupón". Cena kurzu se automaticky odečte. Po zpracování registrace vám přihlášení potvrdíme e-mailem.
Bez zadání čísla poukazu nebude přihlášení potvrzeno a bude Vám odeslána výzva k platbě.
Pokud rezervujete termín pro více osob, napište prosím do poznámky jména dalších účastníků.
Pokud dárkový poukaz na kurz nemáme, vyberte si z dostupných způsobů platby.
Kurzem vás provede
Barista Jiří Filip
|
Kategorie: | Kávové a baristické kurzy |
---|---|
Druh: | Dárkový poukaz |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.