Pěchování kávy

Při přípravě espressa je stlačení kávy v páce opravdu důležité kvůli rovnoměrné extrakci. Z toho důvodu v naší nabídce nesmí chybět tampery, nebo-li stlačovače kávy. Pro správnou a důslednou přípravu espressa doporučujeme kupovat tampery kovové, které jsou těžké a práce s nimi je příjemnější.

V nabídce máme také univerzální nerezový podstavec a silikonovou podložku k zapražení o hranu stolu, které jsou také velkým pomocníkem při pěchování kávy v páce.

 
499
7501499750
Značky
Funkce

Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem

Provozovatel webu PENERINI s.r.o., jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies pro zlepšování prostředí webových stránek, pro analytické účely a pro cílenou reklamu. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Další informace