Cascara sirup Penerini
Cascarový sirup - vyrobený z naší Cascary
Cascarový sirupPředstavujeme vám náš nový cascarový sirup! Vaříme jej s láskou přímo u nás a jeho využití je nekonečné. My jej máme nejraději v kombinaci s perlivou vodou nebo tonikem, ale trošku můžete použít třeba i do gin toniku :) Jen pozor, obsahuje kofein! Cascara Hacienda Sonora: Chuťový profil: Šípky, med, jasmín
|
|
SloženíOdvar z cascary, cukr 50%, antioxidant: kyselina citrónová. Obsahuje 25,8 mg kofeinu na 100 ml sirupu před zředěním.
Doporučujeme použít 50 ml sirupu na 1 l vody, dle chuti přidejte.
Náš cascarový sirup vyrábíme z Cascary Costa Rica Hacienda Sonora.
Výroba a distribuce: Penerini s.r.o. |
O pražení kávy v naší pražírněK pražení přistupujeme s respektem k práci, která stojí za produkcí kvalitních kávových zrn. Během pražení se snažíme co nejvíce rozvinout sladké i šťavnaté chutě, které v sobě přirozeně kvalitní, výběrové kávy mají. Hlídat jemné nuance v chuti nám umožňuje především naše pražička Loring S7 Nighthawk, která využívá jako hlavní zdroj šíření tepelné energie konvekci, tedy horký vzduch. Pro dosažení konstantní chuti a kvality našich káv pražičku ovládáme manuálně. Můžeme tak reagovat na to, co se s kávou právě děje: jak rychle stoupá její teplota, jaký je tzv. development time. To vše proto, abychom z kávy dostali to nejlepší a mohli vám nabídnout kávu, která opravdu chutná i nám. |
|
Často kladené dotazy Kávu na filtr doporučujeme začít používat nejdříve po 7. dnech od data pražení. Na espresso ji klidně odležet ještě o něco déle. Předejdete tak nechtěným hořkým tónům. Chuťově nejvyváženější bude káva po přibližně třech týdnech od upražení.
Cascaru si nejlépe připravíte podobně jako čaj, ve french pressu nebo v čajovém sítku. Doporučujeme použít 60 g cascary na 1 l vody, cascaru nechejte luhovat alespoň 10 min. Nemusíte se bát, že cascaru přeluhujete. Čím déle se bude luhovat, tím sladší bude! Skvělá je také na cold brew.
Všechny naše kávy pražíme Brně - Králově poli na pražičce Loring S7 Nighthawk. Loring využívá jako hlavní zdroj šíření tepelné energie konvekci, tedy horký vzduch.
|
O Penerini coffeeJsme rodinná firma z Brna, která propadla vůni čerstvě pražené kávy. Hledáme ta nejlepší kávová zrna, pražíme je, balíme a dodáme kamkoliv, kde si přejete mít a pít lahodnou výběrovou kávu. V Brně máme dvě vlastní pražírny kávy a provozujeme kamennou prodejnu. Kromě nich je vám k dispozici tento online obchod, kde si nakoupíte čerstvou kávu a vše potřebné pro její přípravu i konzumaci. Ať už doma, v kanceláři nebo v kavárně. Kromě naší čerstvě pražené, výběrové kávy u nás také najdete kvalitní čaje a čokolády. Pro přípravu kávy nabízíme automatické a pákové kávovary, mlýnky, dózy, šálky a sklenice na kávu, baristické doplňky, a další příslušenství. Provozujeme i vlastní školicí centrum, ve kterém pořádáme školení, workshopy a kávové kurzy. |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.